Maatwerk kantoorruimte

Een bedrijf dat vanwege forse groei ging verhuizen naar een nieuw pand, wilde in deze royale kantoorruimte plaats bieden aan 6 werkplekken, gevormd door 3×2 bureaus die samen grote eilanden vormen. De uitstraling moest stoer maar warm zijn, passend bij het assortiment, en zorgen voor een eenheid binnen de rest van het in te richten bedrijf.

Er is maatwerk toegepast voor de kantooreilanden; de afscheiding tussen de twee bureaus bestaat uit een bovenste en onderste gedeelte. Het bovenste gedeelte is een waterdichte plantenbak. Door het gebruik van echte planten krijgt ‘het buitenleven’ een prominente rol (wat past bij het assortiment van de klant) en werkt deze sfeer verhogend en stress verlagend in de hectische werkomgeving. In het onderste gedeelte zijn de pc-kasten verborgen. Losse pc-kasten en bekabeling zijn een doorn in het oog van de opdrachtgever. Voor de bekabeling is een verticale kolom gemaakt, waarin de kabels richting het systeemplafond worden geleid.

De houten latjes maken tevens deel uit van de totaaluitstraling van het bedrijf; deze zijn ook geplaatst aan de voorzijde van de afhaalbalie. Dit was een trend die in 2020 nog niet veel voorkwam, waardoor het kantoor een moderne en innovatieve kantooraankleding kreeg. Deze afhaalbalie is overigens ook via maatwerk gerealiseerd; een royale balie van 3 meter breed, voorzien van 2 kassasystemen en voldoende ruimte om met twee medewerkers gelijktijdig klanten te helpen, waarbij grote volumes/verpakkingen kunnen worden overhandigd.

Samen ideeën tot leven brengen?