Sinds 2014 actief in de interieurbranche

Het vertalen van de gewenste sfeer naar een passend interieur is voor mij een tweede natuur.

Na de start in 2014 als zelfstandig interieurprofessional, waarbij ik me voornamelijk richtte op de particuliere markt, kreeg ik al binnen een jaar mijn eerste zakelijke opdracht: Een optiekzaak moest voorzien worden van een nieuw interieurconcept, waarbij ook de bouwbegeleiding en uitvoering bij me werden neergelegd.  

Zowel het ontwerpen als het managen van projecten bleek goed bij mijn persoonlijkheid te passen. Na meerdere afgeronde opdrachten van bedrijven werd besloten om in 2023 KBLT Interieur Projecten op te richten, om de zakelijke markt beter te kunnen bedienen.

Persoonlijke betrokkenheid en aandacht voor elk detail

Als interieurprofessional begrijp ik dat veel opdrachtgevers de tijd en kennis missen om een frisse en passende uitstraling te creëren in een nieuw interieur.

Want, “in de bouw is het altijd wat”.

Daarom is KBLT Interieur Projecten opgericht, speciaal voor zakelijke klanten. Hier nemen we de volledige zorg, tijd en expertise voor het creëren van een geschikt interieur op ons, zodat opdrachtgevers zich kunnen richten op hun eigen werkzaamheden.

KBLT Interieur Projecten is voor de realisatie van je project met name actief in de Brainportregio: Eindhoven, Veldhoven, de Kempen (Bladel, Hapert, Eersel), Best, Oirschot, Hilvarenbeek, Tilburg, Weert.

Is je bedrijf gevestigd buiten deze regio, vraag dan naar de mogelijkheden!

Wij werken onder andere voor

Wat zeggen onze klanten

Sfeervolle interieurs waar je blij van wordt

Ontdek hoe wij kantoorruimten, vergaderruimten, ontvangstruimten en showrooms inrichten! Bekijk onze recent afgeronde projecten.

Showroom PVC vloeren

Gemeente Eersel

Start jouw
interieur reis hier

Een inspirerende, verrassende werkomgeving start met enthousiasme! Neem daarom contact op met KBLT Interieur Projecten als je op zoek bent naar een passend en persoonlijk eindresultaat zonder gedoe.

Meer zien?

Volg ons op social media!