Al 10 jaar actief in de interieurbranche

Bij KBLT Interieur Projecten streven we ernaar om de ultieme partner te zijn voor unieke en sfeervolle interieurontwerpen in de zakelijke markt. Onze visie is gebaseerd op het creëren van inspirerende en functionele ruimtes die de identiteit en missie van elk bedrijf weerspiegelen. Met ons zorgvuldig ontwerp, passende inkoop van onder andere vloeren en meubilair aangevuld met doeltreffend projectmanagement willen we onze klanten volledig ontzorgen, terwijl we streven naar een vlotte en succesvolle realisatie van elk interieurproject.

Persoonlijke betrokkenheid en aandacht voor elk detail

Als interieurprofessional begrijp ik dat veel opdrachtgevers de tijd en kennis missen om een frisse en passende uitstraling te creëren in een nieuw interieur. Daarom is KBLT Interieur Projecten opgericht, speciaal voor zakelijke klanten. Hier nemen we de volledige zorg, tijd en expertise voor het creëren van een geschikt interieur op ons, zodat opdrachtgevers zich kunnen richten op hun eigen werkzaamheden.

Het vertalen van gewenste sferen naar passende interieurs in diverse ruimtes is voor mij een tweede natuur. Na in 2014 te zijn gestart als zelfstandig interieurprofessional met focus op de particuliere markt, kreeg ik na een jaar de kans om een optiekzaak van een nieuw interieurconcept te voorzien, inclusief bouwbegeleiding en uitvoering. Het ontwerpen en managen van projecten bleken goed bij mijn persoonlijkheid te passen. Met KBLT Interieur Projecten richt ik me nu volledig op de zakelijke markt en zorg ik ervoor dat zowel de klant als de werknemers worden betrokken bij de ontwerpfase.

Ik streef ernaar om ruimteverhoudingen optimaal te benutten en blijf vernieuwend door trends, producten en ontwikkelingen bij te houden. Mijn werk is veelzijdig en afwisselend, variërend van esthetiek tot materialenkennis en trends tot aan praktische toepassingen. Mijn persoonlijke betrokkenheid en aandacht voor elk detail, van ontwerp tot oplevering, worden door opdrachtgevers als zeer prettig ervaren. Dit, samen met behaalde resultaten, motiveert me en zorgt ervoor dat klanten regelmatig terugkeren voor nieuwe projecten.

Wij werken onder andere voor

Wat zeggen onze klanten

Sfeervolle interieurs waar je blij van wordt

Ontdek hoe wij kantoorruimten, vergaderruimten, ontvangstruimten en showrooms inrichten! Bekijk onze recent afgeronde projecten.

Showroom PVC vloeren

Gemeente Eersel

Start jouw
interieur reis hier

Een inspirerende, verrassende werkomgeving start met enthousiasme! Neem daarom contact op met KBLT Interieur Projecten als je op zoek bent naar een passend en persoonlijk eindresultaat.

Meer zien?

Volg ons op social media!