Turnkey interieur van A tot Z

Bij KBLT Interieur Projecten geloven we in unieke en sfeervolle interieurontwerpen, geen copy-paste werk! We duiken diep in jouw identiteit, missie en visie om een perfecte match te creëren. Praktische aspecten, budget en een strakke planning zijn essentieel in onze aanpak. Met een 3D-ontwerp en inspirerende presentatie laten we je de gewenste uitstraling ervaren.

 

In samenwerking met onze vaste partners zorgen wij voor een vlotte uitvoering, terwijl onze projectmanager als jouw enige aanspreekpunt fungeert. En het beste van alles? Wij nemen het hele proces uit handen en leveren turnkey projecten, van A tot Z. Zo kun jij zorgeloos genieten van een prachtig en compleet ingerichte ruimte, geheel op maat en naar wens!

Goed project­management is de sleutel tot succes

Projectmanagement speelt een cruciale rol bij het succesvol afronden en opleveren van een interieurproject bij KBLT Interieur Projecten. Hoewel een goed ontwerp de basis vormt, is het effectieve projectmanagement met oog voor detail dat ervoor zorgt dat het interieurontwerp daadwerkelijk tot leven komt zoals bedoeld.

 

Zonder nauwgezet projectmanagement kan het proces snel ontsporen, met vertragingen, flinke budgetoverschrijdingen en kwaliteitsproblemen als gevolg. Daarom hechten we bij KBLT Interieur Projecten veel waarde aan een professionele en gestructureerde aanpak van planning tot uitvoering. Door gebruik te maken van vaste uitvoerende partijen uit het eigen netwerk worden deadlines en kosten in strakke regie gehouden. We streven naar een perfecte coördinatie. Zo kan jij je volledig richten op de gewenste sfeervolle en functionele ruimte, terwijl wij de rest voor onze rekening nemen.

Interieur van ontwerp tot aan realisatie

Een eerste indruk maak je maar één keer. Bij KBLT Interieur Projecten begrijpen we dit als geen ander. Zodra klanten je pand betreden, begint die eerste indruk al te vormen. Interieur speelt hierin een cruciale rol.

Een prettige werkomgeving is niet alleen gunstig voor klantontvangsten, maar ook voor je personeel. Daglicht, beplanting en de juiste akoestiek dragen bij aan een positieve sfeer. Het bevorderen van welzijn vermindert ziekteverzuim en vergroot de aantrekkelijkheid voor nieuw talent. De kantoortrends verschuiven, met meer huiselijkheid en hybride werken. Milieubewustzijn is een speerpunt, waarbij we streven naar duurzaamheid in inrichting en hergebruik van materialen aanmoedigen.

Als specialist in ontwerp, meubilair, vloeren en verlichting begeleiden we je stapsgewijs door ons interieurontwerpplan. In sommige gevallen kan maatwerk de oplossing zijn, waarbij materialen, vormen en afmetingen worden besproken met onze ervaren interieurbouwer. We starten altijd met een inventarisatie, gevolgd door een plattegrond, lichtplan en een 3D ontwerp met materiaalkeuze, inclusief meubels, kleuren en raambekleding. In de presentatie laten we alles tot leven komen met tekeningen en materiaalstalen. Vanuit daar begeleiden we je verder in de uitvoering; wij kopen meubels en alle materialen voor je in, maken de planning voor de uitvoerende partijen en nemen alle werkzaamheden uit handen tot aan de oplevering. Zowel op vlak van projectmanagement als interieurspecialist: alles wordt tot in de puntjes verzorgd en ontzorgd.

Wij werken onder andere voor

Wat zeggen onze klanten

Sfeervolle interieurs waar je blij van wordt

Ontdek hoe wij kantoorruimten, vergaderruimten, ontvangstruimten en showrooms inrichten! Bekijk onze recent afgeronde projecten.

Showroom PVC vloeren

Gemeente Eersel

Start jouw
interieur reis hier

Een inspirerende, verrassende werkomgeving start met enthousiasme! Neem daarom contact op met KBLT Interieur Projecten als je op zoek bent naar een passend en persoonlijk eindresultaat.